1100000   
   6
   6
   580 m2
   636 m2


Prodaje se mini-hotel u izgradnji na poluostrvu Luštica, koje se nalazi između Boke Kotorske i Jadranskog mora, u zapadnom delu zemlje. Naspram njega je poluostrvo Prevlaka, malo dalje – gradovi Tivat i Herceg Novi. Ranije su Lušticu često posećivali mornari, u uvalama su krili svoje brodove od nevremena. Zbog nezgodnog geografskog položaja poluostrva i stalne opasnosti od napada sa mora, na njega se gotovo niko nije nastanio.

Luštica i dalje ostaje malo proučeno osamljeno mesto. Na poluostrvu je očuvana netaknuta priroda ovog kraja: gusti maslinjaci, bujne borove šume, udobne azurne lagune.

Hotel se nalazi na rtu Veslo. Ovo mesto odlikuje tišina i privatnost, nema bučnih puteva i nema velikih koncentracija turista. Idealno mesto za prijatan porodični odmor ili za one koji su umorni od buke velikih gradova.

Nekoliko plaža nalazi se na pješačkoj udaljenosti od hotela. Voda na ovom mestu je čista i ima fantastičnu tirkiznu nijansu, posebno ujutru. Na putu do plaže možete se prošetati živopisnim maslinicima.

Površina parcele je 636 m2, površina objekta je 580 m2. Koncept mini-hotela podrazumeva prisustvo bazena, recepcije, restorana. Sve ovo će se nalaziti na prvom spratu zgrade i biće na raspolaganju gostima hotela. Pored toga, u prizemlju se nalaze dva manja apartmana, koji se mogu koristiti za osoblje.

Projektom je predviđeno šest stanova na drugom i trećem spratu, površine od 50 do 80 m2. Apartmani će imati odličan pogled na more kroz panoramske prozore. Tu je i garaža za osam automobila.

Mini-hotel je na odličnoj lokaciji. U blizini se nastavlja izgradnja novog stambenog kompleksa Luštica bej, gde će se nalaziti teniski i golf tereni. Na samo 30 minuta udaljenosti nalazi se međunarodni aerodrom Tivat, a u krugu od 20 kilometara nalazi se nekoliko opremljenih marina.

Leave a Reply