Na prodaju građevinsko zemljište na ekskluzivnoj lokaciji u budvanskoj rivijeri, Skočiđevojka.
Urbanizovan plac površine 1000m2 Dozvoljena gradnja dve vile sa ukupnom BRGP oko 500m2 (dvojna vila)
Otvoren pogled na more, put uz parcelu.
Radi se o ekskluzivnoj lokaciji na stotinak metara od mora. Plac je smešten na litici iznad mora. Sama lokacija garantuje otvoren pogled na more.
Potpuna privatnost na lokaciji na kojoj je predviđena gradnja samo 11 vila koje će imati svoju rampu i svoj prilaz.
*Odrađen idejni projekat
Cijena na upit

Prema projektu, objekti su, u funkcionalnom i organizacionom smislu, projektovani kao kako bi se samim spajanjem predmetnih objekata kao finalni proizvod dobio uvezan, jedinstven i uniformani objekat. Koncept je baziran na opšte poznatoj filozofiji perioda minimalizma, “manje je više,” koja je u modernoj arhitekturi ostvarila procvat uz velika imena kao što su Van der Rohe I Le Corbusier. Arhitektonsko oblikovanje predmetnih objekata se zasniva na snažnim oštrim geomterijskim formama sa omotačem od prirodnog lokalnog kamena I pažljivoj izbalansiranosti između modern minimalističke arhitekture I prirodnog okruženja.

Marko će Vam asistirati i pomoći u kupoprodaji nekretnina tako da ćete dobiti nekretninu pod najboljim uslovima i po najpovoljnijoj cijeni. On ima više od 10 godina iskustva na tržištu nekretnina. Tel: +38269351333 Email: info@investmentmontenegro.me

Leave a Reply